NextLove Testit ja arvostelut

Kokonaisarvostelu
3.8/5.0
Tiedonvälitys
Yhteensopivuus järjestelmä
Käyttökelpoisuus mobiililla
Rekisteröinti
Tuki
Käyttöehdot


NextLove on ammattimainen deittisivusto sinkuille, sivustolla on miljoonittain rekisteröityneitä jäseniä maailmassa ja he kaikki hakevat unelmakumppaniaan. NextLove yhteen sovittaa profiilien ominaisuudet, joka helpottaa sen täydellisen kumppanin löytämistä.

Vieraile NextLove verkkosivulla >>


NextLove Kommunikaatio

Kokonaisarvostelu
Sähköposti
Keskustelutoiminnot
Videokeskustelu
NextLove tarjoaa useita tapoja yhteydenottoon. On sähköpostitoiminto, joka edistää nopeaa keskustelua eri käyttäjien kesken. Videochatti ei ole mahdollinen mutta hyvä chattitoiminto kuitenkin löytyy, se tekee rakkauden kohteen löytämisen entistä nopeammaksi. NextLovella on selvästi paljon tarjottavaa yhteydenpito mahdollisuuksissa!

NextLove Paritus systeemi

Kokonaisarvostelu
Persoonallisuustesti
Profiilien paritus
Profiilikävijät
Blokkaa käyttäjiä
NextLoven paras puoli on profiilien yhteensovittaminen. Vaikka se ei käytä henkilötestiä, sillä on kuitenkin hyvät profiiliominaisuudet, jotka hyvällä tarkkuudella sovittavat yhteen sinkkuja. NextLove kertoo sinulle, kuka on katsonut profiiliasi, jotta näet kuka on sinusta kiinnostunut! Et kuitenkaan voi estää muita ottamasta yhteyttä. NextLove on erittäin hyvä profiilien yhteensovittamisessa, ja tekee epäilemättä sen tehokkaasti ja hyvällä lopputuloksella.

NextLove Hakuominaisuudet

Kokonaisarvostelu
Kuvahaku
Avainsanahaku
Nyt-Online haku
Etsi profiilia kriteereillä
Näytä uusia jäseniä
NextLove tekee helpoksi löytää sopivan henkilön, koska haku voidaan tehdä profiilin pohjalta. Avainsanoilla ei kuitenkaan voi hakea, etkä voi nähdä kuka on paikalla. Voit suodattaa hakusi tiettyihin profiilin osiin ja tämä on tosi hyvä asia, koska silloin voi hakea vain uusista jäsenistä. NextLove on erittäin antelias hakutoiminnoillaan ja helpottaa sopivan profiilin löytämistä.

NextLove Mobiilikäyttö

Kokonaisarvostelu
Käyttökelpoisuus mobiililla
Applikaation käyttökelpoisuus 0
Android applikaatio
iPhone applikaatio
NextLoven mobiilisivu ei valitettavasti saa mitään huippuarvosanaa, eikä Android tai IOS sovellusta löydy. Palvelu on kuitenkin tarpeeksi hyvä ettet joudu pettymään!

NextLove Käytettävyys

Kokonaisarvostelu
Facebook Anmeldung
Helppo rekisteröinti
Huoleton käyttö
NextLove antaa sinulle mahdollisuuden rekisteröityä Facebookin kautta, joka tekee nopeasta rekisteröintiprosessista vielä yksinkertaisemman. Profiilin perustamiseen ei juurikaan mene aikaa. Tämä tietää sitä, että voit vielä nopeammin päästä nettideittailemaan! Nettisivun käyttö on yhtä helppoa kuin rekisteröinti, mikä tekee käyttökokemuksesta erityisen mukavan.

NextLove Suosio

Kokonaisarvostelu
Facebook Seite
Mies/Nainen suhde 50/50
Pääasiallinen ikäryhmä 20-50
NextLove ei petä profiilien laadussa, se saa 4/5 tähteä. NextLoven käyttäjät ovat iältään 20-50 vuotiaita, suhde miesten ja naisten välillä on 50:50. Ikäryhmien laajuus ja tasainen sukupuolijakauma takaa hyvän valikoiman sinkkuja, tämä omalta osaltaan varmistaa tulevan rakkaan löytämisen.

NextLove Tuki

Kokonaisarvostelu
Tuki UKK
Sähköposti / Yhteydenottolomake
Puhelin
Hyödyllisiä artikkeleita
Foorumi
NextLoven sivut, joissa esitetään useiten kysytyt kysymykset, antavat vastaukset useimpiin kysymyksiin, sen lisäksi tukea saa myös sähköpostitse ja yhteydenottolomakkeen kautta. Puhelintukea ei ole saatavilla. NextLovella ei myöskään ole keskustelufoorumia eikä erityisiä artikkeleita tai vinkkejä. Kun nämä heikkoudet sivuuttaa, tarjoaa NextLove kaiken tarpeellisen toimivalle ja helpolle asiakastuelle.

NextLove Vertragsbedingungen

Kokonaisarvostelu
Ilmainen tarjous
Kallein 39.00 EUR
Halvin 19.00 EUR
Ilmainen koejakso 0
Kuukauden suunnitelma
Nextloven tilushinta on keskiluokkaa ja, jos ei heti halua maksaa, voi rajoitetun profiilin tehdä kustannuksitta. NextLovella ei ole ollenkaan koeaikaa mutta palvelun laatu on erinomainen. Peruutusehdot ovat melko selkeät, mutta kuukausi peruutusmahdollisuutta ei ole. NextLove on turvallinen palvelu hyvään hintaan!

NextLove Yhteenveto

NextLove Screenshot

NextLove on järkevä valinta sinkuille jotka hakevat tosirakkautta tai aviokumppania. Yhteydenottomahdollisuudet ovat hyvät ja chattitoiminto helpottaa hakuasi. Sivusto ei ole mobiiliystävällinen, eikä sovellusta löydy. Rekisteröinti ja uuden profiilin luominen on kuitenkin vaivatonta. Asiakaspalvelu on erinomaista, ainakin suhteessa hintaansa. NextLove on todellakin hintansa väärtti ja suosittelemme sitä kaikille jotka hakevat elämänkumppania.

Tähän asti NextLove arvosteluja ei ole. Ole ensimmäinen joka kirjoittaa arvostelun!