(Image: Syda Productions / Shutterstock )

5 Vinkkiä onnistuneeseen treffisivustokäyttäjäprofiilin luomiseen

Näitä vinkkejä seuraamalla löydät sinulle sopivan henkilön, luomalla hyvän käyttäjäprofiilin

Haluat sitten löytää elämäsi rakkauden, tai vain jonkun kenen kanssa flirttailla, sinun tulee esitellä itsesi mahdollisimman kiinnostavana.

On tärkeää luoda käyttäjäprofiili, joka erottuu valtavirrasta, samalla säilyttäen luonnollisen ja aidon ilmeen.

#1 Älä koskaan unohda profiilikuvaa

Profiilikuvattomat käyttäjät jätetään usein huomioimatta, sillä jokainen haluaa tietää kenen kanssa ovat tekemisissä, ennen kuin ottavat yhteyttä.

Siksi kuvat ovat tärkeitä ja ne tulisi valita huolella.  Parhaimmat kuvat saat, kun ne ovat nykyaikaisia ja tuovat esiin parhaat puolesi luonnollisella tavalla.

Älä käytä kuvia sinusta rohkeassa asussa edellisistä juhlistasi. Sama pätee myös ovat kuvista lemmikistäsi tai autostasi.

Peilin edessä otetut ”selfiet”, joissa puhelimesi on selvästi näkyvillä kuvaa ottaessasi, eivät myöskään ole hyviä.

(Image: oneinchpunch / Shutterstock )(Image: oneinchpunch / Shutterstock)

#2 Älä valehtele tai liioittele

Kuka tahansa voi yrittää esiintyä itseään hieman nuorempana, laihempana tai blondimpana. Ensimmäisillä treffeillä totuus tulee kuitenkin julki, ja vale iskee varmasti omaan nilkkaan.

Jos et halua että sinua pidetään playboyna tai huijarina, on tärkeätä olla rehellinen.

Jos olet vaikka lievästi ylipainoinen, kärsit finneistä tai ohenevista hiuksista pidä huoli, että et piilottele sitä. Ole oma itsesi ja tulet olemaan onnellinen, kun löydät jonkun kuka rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Ihmiset, jotka rehellisesti hyväksyvät heikkoutensa ja voivat kohdata ne huumorilla ovat usein erityisen pidettäviä ja avoimia persoonia. Jos yrität olla liian täydellinen, saatat pelottaa ne ihmiset, jotka olisivat voineet olla sopivia juuri sinulle.

#3 Älä aseta rimaa liian korkealle

Jos asetat vaatimukset unelmakumppanistasi epätodellisen korkeiksi älä ihmettele, jos sähköpostikansiosi pysyy tyhjänä. Piirteet joita odotat toisesta tulisi aina olla realistisia, älä siis liioittele niiden suhteen. Tottakai voit silti mainita erityisen tärkeiksi omaaviasi piirteitä. Sama pätee harrastuksien suhteen, joita haluaisit potentiaalisen kumppanisi harrastavan tai mieltävän luodakseen hyvät lähtökohdat.

Suosittelemme sinun kuitenkin pidättäytyvän tietynlaisen palkkatason tai unelmahahmon omaavien henkilöiden etsimisestä. Lisäksi, vältä ylimielistä tai röyhkeää käytöstä, sillä sellainen, ei ole miellyttävää.

#4 Valitse kiehtova käyttäjänimi

Käyttäjänimesi kertoo paljon sinusta ja sen tulisi siis valita huolella.

Jos nimeät itsesi harkitsemattomasti “barbitytöksi” tai “nälkäiseksi sudeksi” ihmiset voivat saada ihan väärän käsityksen sinusta. Tällä tavalla saatat vetää puoleesi ihmisiä joiden et toivoisi lähestyvän sinua.

Tärkeää: Käyttäjänimesi tulisi aina olla miellyttävä ja olla liitettävissä positiivisiin mielikuviin

Jos sopivan käyttäjänimen keksiminen on haastavaa, valitse yhdistelmä nimestäsi, syntymäpäivästäsi ja asuinpaikastasi. Tämä on huomattavasti parempi vaihtoehto kuin valita käyttäjänimi joka ei sovi sinulle lainkaan.

(Image: baranq / Shutterstock )(Image: baranq / Shutterstock)

#5 Korosta omia mielenkiinnon ja mieltymyksen kohteitasi

Useimmissa tapauksissa ihmiset eivät painota tarpeeksi henkilökuvauksissaan heidän oikeita harrastuksia.

Jos kirjoitat harrastukseksesi pelkästään lukeminen ja musiikin kuuntelun, voidaan sinua ensisilmäyksellä pitää tylsänä. Tietenkin on tärkeää, että paljastat intohimosi lukemiseen ja musiikkiin, mutta sen sijaan kokeile esimerkiksi kirjoittaa ”Luen juuri Paolo Coelhoa ja olen täysin lumoissani” tai ”Eminemin konsertti oli todella mahtava”. Nämä tarkentavat vaihtoehdot kuulostavat jo huomattavasti mielenkiintoisimmilta.

Tämä helpottaa toisia mahdollisia kiinnostuneita käyttäjiä löytämään keskustelun aiheita jo heti alusta.

Johtopäätös: Löydä paras kumppani käyttäen hyvää ja luovaa käyttäjäprofiilia

Ole huolellinen, kun luot käyttäjäprofiiliasi.

Harkitsemattomat kommentit tai huonot kuvat voivat pian johtaa siihen, että käyttäjäsi vetää puoleensa väärän kohderyhmän henkilöitä tai ei yhtään ketään.

Välttääksesi tämän, näytä valmiin käyttäjäprofiilin parhaalle ystävällesi tai kaverillesi. On mahdollista, että heidän mielipiteensä voivat olla erittäin hyödyllisiä.

Lähimmäiset ovat usein oikeat henkilöt kertomaan ovatko käyttäjäprofiilin kommentit ja kuvat oikeanlaisia heijastamaan käyttäjän todellista persoonaa.