(Image: wavebreakmedia / Shutterstock )

Miten löydän parhaan treffisivuston?

Tässä muutama vinkki sinulle löytääksesi parhaimmat treffisivustot: Internet on täynnä treffisivustoja ja kaikki väittävät olevansa parhaista parhain. Mutta mikä treffisivusto antaa sinulle parhaimmat edellytykset löytää uusi kumppani nopeasti ja vaivatta?

Tässä muutama vinkki sinulle löytääksesi parhaimmat treffisivustot:

Internet on täynnä treffisivustoja ja kaikki väittävät olevansa parhaista parhain. Mutta mikä treffisivusto antaa sinulle parhaimmat edellytykset löytää uusi kumppani nopeasti ja vaivatta? Seuraavaksi muutama tärkeä vinkki siihen, kuinka se toimii:

#1 Mitä enemmän jäseniä, sitä parempi

Yksinkertaista: Mitä enemmän aktiivisia käyttäjiä treffisivustolla on, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi löytää oikea kumppani. Tämä tarkoittaa, että valitsemalla treffisivuston sen tunnettavuuden ja (suuren) käyttäjämäärän mukaan on tärkeää. Näillä treffisivustoilla on suuri käyttäjämäärä:

Match, Eliittikumppani, E-kontakti.fi

#2 Sivuston tulee sopia kiinnostuksen kohteisiisi

Erilaiset treffisivustot tarjoavat erilaisia käyttäjäkohtaisia odotuksia: riippuen oletko etsimässä vakavaa parisuhdetta, vai vain jotakuta jonka kanssa flirttailla, tulee sinun pitää mielessä, että erilaisten treffisivustojen tarjonta voi erota toisistaan.

(Image: wavebreakmedia / Shutterstock )(Image: wavebreakmedia / Shutterstock)

Sen vuoksi tulisi sinun valita treffisivusto joka sopii aikeisiisi. Seuraavat treffisivustot keskittyvät vakaviin parisuhteisiin:

Match, Eliittikumppani

#3 Sivuston ikäryhmä tulisi sopia siihen mitä olet etsimässä

On olemassa treffisivustoja nuorille sinkuille sekä muita hieman aikuisemmille käyttäjäryhmille.

Tietenkin sivuston käyttäjien ikäryhmä tulisi sopia siihen mitä olet etsimässä. Muuten, tulet vastaanottamaan kumppaniehdotuksia, jotka eivät ole sinulle sopivia tai yhteydenottopyyntöihisi ei tulla vastaamaan. Se olisi harmittavaa sekä ajanhukkaa!

#4 Muista: Kumppaniehdotusten järjestelmä on oleellinen

Eri treffisivustot käyttävät erilaisia järjestelmiä tarjotakseen kumppaneita, jotka voisivat olla sopivia sinulle.

Suurin ero riippuu siitä perustuvatko kumppaniehdotukset kattaviin persoonallisuustesteihin, vaiko eivät.

Osa treffisivustoista käyttävät persoonallisuustestejä. Sivustoilla, joilla on käytössä persoonallisuustesti, joudut aluksi täyttämään yksityiskohtaisen kyselykaavakkeen. Tietojesi perusteella sinulle tarjotaan kumppaniehdotuksia, jotka voisivat testin perusteella olla sopivampia sinulle.

Käytä aikaa täyttääksesi kyselykaavakkeen ja tee se huolella. Mitä paremmin täytät kaavakkeen sitä paremmat ovat kumppaniehdotukset ja sitä paremmat ovat mahdollisuutesi ”loppupeleissä”, että kemiat kohtaavat.

Treffisivustot, jotka käyttävät erityisen yksityiskohtaisia persoonallisuustestejä ovat:

Eliittikumppani, E-kontakti.fi

(Image: Ivanko80 / Shutterstock )(Image: Ivanko80 / Shutterstock)

#5 Pidä huoli siitä, että valitsemallasi sivustolla on käytössään hakutoiminto

On hyödyllistä aktiivisesti hakea tietokannasta itse mahdollisia kumppaneita, verrattuna pelkästään kumppaniehdotuksiin tukeutumiseen.

Siksi, on tärkeää, että valitset sivuston, jolla on käytössään toimiva hakutoiminto, aktiivista kumppanien etsintää varten. Sivuston hakukoneen avulla voit etsiä itsenäisesti käyttäjiä, jotka sopivat kiinnostuksen kohteisiisi, automaattisista ehdotuksista riippumatta.

On siis ehdottoman tärkeätä valita sivusto, jossa on hyvä hakutoiminto!

Päätelmä: visas valinta mahdollistaa parhaimmat lopputulemat

Kun huomioit edellä mainitut tekijät, kasvatat huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää jonkun juuri sinulle sopivan henkilön.

Tällä tavoin sinulla on jo alun alkaen hyvät edellytykset löytää unelmakumppanisi.