Match Testit ja arvostelut

Kokonaisarvostelu
5.0/5.0
Tiedonvälitys
Yhteensopivuus järjestelmä
Käyttökelpoisuus mobiililla
Rekisteröinti
Tuki
Käyttöehdot


Kaikkien nettitreffisivustojen ykkönen on Match, riippumatta haetko treffiseuraa, suhdetta tai aviopuolisoa. Aina vuodesta 1995, Match on toiminut pioneerina nettitreffisivustoille. Matchilla on nettitreffisivustoja jo yli 25ssä maassa ja se väittää olevansa vastuussa suuremmasta määrästä treffejä, suhteita ja avioliitoja verrattuna mihin tahansa muuhun sivustoon

Vieraile Match verkkosivulla >>


Match Kommunikaatio

Kokonaisarvostelu
Sähköposti
Keskustelutoiminnot
Videokeskustelu
Match tarjoaa kaikki tarvittavat yhteydenpito ominaisuudet mitä nettitreffisivustolta vaaditaan kumppanin löytämiseen. Muihin jäseniin voi ottaa yhteyttä sisäisellä sähköpostilla. Tarjolla on myös live-chat suoralle yhteydenotolle toisiin sinkkuihin. Mitään videotoimintoa ei tällä hetkellä ole. Kaiken kaikkiaan Match tekee toisten sinkkujen kanssa viestittämisen hauskaksi ja helpoksi.

Match Paritus systeemi

Kokonaisarvostelu
Persoonallisuustesti
Profiilien paritus
Profiilikävijät
Blokkaa käyttäjiä
Profiilien yhteensovitustapa Matchissa on hyvin kehittynyt ja hienostunut. Sivusto tarjoaa syvällisen personallisuustestin taatakseen mahdollisimman hyvän yhteensopivuuden toisiin jäseniin. Mahdollisuus profiilihakuun helpottaa sopivan henkilön löytämistä. Käyttäjät näkevät ketkä ovat käyneet katsomassa heidän profiiliaan. Voit kieltää muita käyttäjiä ottamasta yhteyttä. Kokonaisuudessaan arviomme on, että Matchin yhteensovitustapa on parhaimpia suhteessa muihin treffisivustoihin.

Match Hakuominaisuudet

Kokonaisarvostelu
Kuvahaku
Avainsanahaku
Nyt-Online haku
Etsi profiilia kriteereillä
Näytä uusia jäseniä
Match tarjoaa erittäin hyvät puitteet sopivan henkilön aktiiviseen etsintään. Käyttäjäprofiileja voi selata kuvien perusteella. Käyttäjäprofiilien haku avainsanalla ei kuitenkaan ole mahdollista. Voit helposti hakea muita sinkkuja, jotka ovat verkossa juuri nyt. Matchin avulla voit löytää muita sinkkuja joilla on tietyt tunnusmerkit. Uusia sinkkuja voi katsoa erikseen. Kaiken kaikkiaan, Matchin hakutoiminto on erinomainen.

Match Mobiilikäyttö

Kokonaisarvostelu
Käyttökelpoisuus mobiililla
Applikaation käyttökelpoisuus
Android applikaatio
iPhone applikaatio
Match toimii loistavasti mobiililaitteilla. Nettisivuston käyttäjäystävällisyys on erinomainen. Matchin käyttäminen mobiilisovelluksella on hauskaa ja helppoa. Android laitteille löytyy oma sovellus. Myös iPhone laitteille löytyy oma Match sovellus. Kokonaisuudessaan Matchin käyttö mobiililaitteilla on hieno ja hauska kokemus.

Match Käytettävyys

Kokonaisarvostelu
Facebook Anmeldung
Helppo rekisteröinti
Huoleton käyttö
Match loistaa rekisteröinnin helppoudessa ja käyttäjäystävällisyydessä. Oman profiilin luonti on helppoa ja hauskaa. Voit minuuteissa luoda profiilin ja aloittaa sopivien sinkkujen etsimisen. Verkkosivuston Match käyttö on helppoa ja viihdyttävää. Match on hyvin helppokäyttöinen ja saat parasta tukea sopivan kumppanin etsimisessä.

Match Suosio

Kokonaisarvostelu
Facebook Seite
Mies/Nainen suhde -
Pääasiallinen ikäryhmä 25-50
Match on yksi suurimmista ja suosituimmista treffisivustoista maailmanlaajuisesti. Miljoonat käyttäjät käyttävät eri Matchin maasivustoja. Suhde miesten ja naisten välillä on tasainen. Joka kuukausi miljoonat käyttäjät käyttävät Match sivustoa. Ikäjakauma on hyvin laaja, joten eri ikäisten käyttäjien löytäminen on helppoa. Lyhyesti sanottuna, Match on erinomaisen suosittu.

Match Tuki

Kokonaisarvostelu
Tuki UKK
Sähköposti / Yhteydenottolomake
Puhelin
Hyödyllisiä artikkeleita
Foorumi
Tuki Match sivustolla on erinomainen. Tarkka kysymys- ja vastaustietopankki vastaa useimpiin kysymyksiin suoraan. Jos tarvitset henkilökohtaista apua, voit olla yhteydessä sähköpostitse. Henkilökohtainen puhelintuki löytyy myös. Lisätietoja löytyy myös artikkeleista, jotka käsittävät eri osa-alueita nettitreffeistä. Mitään käyttäjäfoorumia erikseen ei löydy. Yhteenvetona, Matchin tuki on vertaansa vailla.

Match Vertragsbedingungen

Kokonaisarvostelu
Ilmainen tarjous
Kallein 29.00 EUR
Halvin 14.00 EUR
Ilmainen koejakso 0
Kuukauden suunnitelma
Käyttöehdot ja hinnoittelu Matchissa ovat hyvin houkuttelevia. Ilmainen jäsenyys on saatavilla, siinä on kuitenkin joitakin rajoituksia ominaisuuksiin. Maksettu jäsenyys alkaa hyvin kohtuullisella hinnalla. Kuukausimaksullinen jäsenyys on myös tarjolla, se on kuitenkin kalliimpi. Yleisesti ajatellen ehdot ja hinnat Matchissa ovat hyvin houkuttelevia ja suositeltavia.

Match Yhteenveto

Match Screenshot

Match saa selvän suosituksen toimituksen puolelta. Sivusto antaa kaikki viestiominaisuudet, mitä tarvitset verkkotreffisivustossa. Arviomme on, että Matchin yhteensovitysjärjestelmä on yksi parhaimpia kaikista treffisivustoista. Sivuston hakutoiminnot ovat myös loistavat. Matchia voi täydellisesti käyttää mobiililaitteilla. Nettisivusto antaa sinulle kaiken käyttäjäystävällisyyden ja helppouden sopivan kumppanin löytämiseksi nopeasti ja vaivattomasti. Yhteenvetona Match on yksi suosikeistamme ja suosittelemme sinun rekisteröivän siellä, heti!

Tähän asti Match arvosteluja ei ole. Ole ensimmäinen joka kirjoittaa arvostelun!