Eliittikumppani Testit ja arvostelut

Kokonaisarvostelu
4.8/5.0
Tiedonvälitys
Yhteensopivuus järjestelmä
Käyttökelpoisuus mobiililla
Rekisteröinti
Tuki
Käyttöehdot


Eliittikumppani on luotettava ja tunnettu nettitreffipalvelu. Eliittikumppani on osa maailmanlaajuista johtavaa treffisivustoa. Yhtenä erikoisuutena profiilien yhteensovittamisessa on heidän laaja persoonallisuustestinsä, jonka he sanovat parantavan laadukkaiden kumppanien löytymistä. Eliittikumppani on täysin optimoitu mobiililaitteille, joten voit löytää treffiseuraa milloin ja missä vain.

Vieraile Eliittikumppani verkkosivulla >>


Eliittikumppani Kommunikaatio

Kokonaisarvostelu
Sähköposti
Keskustelutoiminnot
Videokeskustelu
Viestimisen suhteen Eliittikumppani on hyvä valinta. Sähköposteja voi lähettää toisille käyttäjille helposti. Live-chattia Eliittikumppanilla ei ole. Tällä hetkellä videochattia ei ole. Erinomaisten sähköposti ominaisuuksiensa vuoksi arvioimme sivuston viestiominaisuudet hyviksi.

Eliittikumppani Paritus systeemi

Kokonaisarvostelu
Persoonallisuustesti
Profiilien paritus
Profiilikävijät
Blokkaa käyttäjiä
Eliittikumppani tarjoaa erittäin hyvän ja edistyksellisen tavan löytää sopiva kumppani. Ehdokkaat käyvät läpi yksityiskohtaisen persoonallisuustestin ja sen perusteella tehdään yhteensovitus. Parhaiten yhteensopivat profiilit selvitetään profiiliin syötetyillä vastauksilla. Rekisteröityneenä näet ketkä ovat katsoneet profiiliasi. Tietojemme mukaan, muita jäseniä ei voi millään tapaa estää. Yhteenvetona voi sanoa, että Eliittikumppani tarjoaa erittäin hyvän järjestelmän, joka ehdottaa parhaiten sopivia kumppaneita.

Eliittikumppani Hakuominaisuudet

Kokonaisarvostelu
Kuvahaku
Avainsanahaku
Nyt-Online haku
Etsi profiilia kriteereillä
Näytä uusia jäseniä
Mahdollisuudet sopivien profiilien löytämiseen aktiivisella etsinnällä ovat asianmukaiset. Voit katsoa profiileja kuvien perusteella. Millään hakusanalla et voi etsiä profiilia. Mitään tietoa siitä, onko jäsen netissä vai ei, ei ole. Yksityiskohtainen haku profiileista on olemassa. Uusien käyttäjien hakeminen on mahdollista. Aktiivisten hakumahdollisuuksien kohdalla Eliittikumppani ei loista, mutta tarjoaa tärkeimmät toiminnot.

Eliittikumppani Mobiilikäyttö

Kokonaisarvostelu
Käyttökelpoisuus mobiililla
Applikaation käyttökelpoisuus
Android applikaatio
iPhone applikaatio
Mitä tulee mobiililaitteiden tukeen, Eliittikumppani loistaa. Eliittikumppani sivusto on erittäin helppokäyttöinen mobiililaitteella. Mobiilisovellukset ovat helppoja ja suoraviivaisia käyttää. Android laitteille on olemassa sovellus. Myös iOS laitteille löytyy oma sovellus. Eliittikumppani tarjoaa erinomaiset toiminnot käyttäjille, jotka arvostavat käyttäjäystävällisyyttä älylaitteilla ja tabletilla.

Eliittikumppani Käytettävyys

Kokonaisarvostelu
Facebook Anmeldung
Helppo rekisteröinti
Huoleton käyttö
Eliittikumppani saa täydet pisteen käyttäjäystävällisyydestään. Ensirekisteröinti on helppo ja nopea. Täydellisen profiilin tekeminen kestää jonkin aikaa, mutta se sujuu ihan mukavasti. Käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja helppo käyttää. Kaiken kaikkiaan, Eliittikumppani on erinomainen valinta käyttäjäkokemuksensa ja käyttönsä kannalta.

Eliittikumppani Suosio

Kokonaisarvostelu
Facebook Seite
Mies/Nainen suhde 51/49
Pääasiallinen ikäryhmä 25-50
Eliittikumppani on hyvin tunnettu ja paljon käytetty nettitreffisivusto. Sivustolla on useita miljoonia käyttäjiä maailmanlaajuisesti. Eliittikumppani on yksi isoista kansainvälisistä deittailu verkostoista. Jakauma on hyvin tasainen naisten ja miesten välillä. Miljoonat käyttäjät käyttävät Eliittikumppani sivustoa joka kuukausi. Ikäjakauma on keski-ikäpainotteinen. Kokonaisuudessaan Eliittikumppani on hyvin suosittu ja paljon käytetty nettitreffisivusto.

Eliittikumppani Tuki

Kokonaisarvostelu
Tuki UKK
Sähköposti / Yhteydenottolomake
Puhelin
Hyödyllisiä artikkeleita
Foorumi
Eliittikumppanien tukisivusto saa meiltä hyvän arvosanan. Usein kysytyt kysymykset löytyvät hyvin FAQ/UKK arkistosta. Sähköpostilla saa yhteyden, jos on yksityisiä kysymyksiä. Puhelinnumeroa henkilökohtaisen tuen saamiseksi ei tällä hetkellä ole. Eliittikumppani tarjoaa monia artikkeleita aiheina yhteensopivuus ja treffit. Käyttäjäfoorumia ei ole. Yhteenvetona Eliittikumppanin tuki on erittäin hyvä ja pitäisi tarjota nopeat vastaukset kysymyksiisi ja ongelmatilanteisiisi.

Eliittikumppani Vertragsbedingungen

Kokonaisarvostelu
Ilmainen tarjous
Kallein 69.00 EUR
Halvin 24.00 EUR
Ilmainen koejakso 30
Kuukauden suunnitelma
Eliittikumppani on kohtuullinen ehtojensa ja hintansa puolesta. Voit käyttää sitä rajoitetusti ilmaiseksi. Eliittikumppani on keskihintainen muihin toimijoihin verrattuna. Kuukausimaksullinen jäsentyyppi on olemassa. Yhteenvetona Eliittikumppani tarjoaa kohtuullisen palvelun hyvällä hinnalla.

Eliittikumppani Yhteenveto

Eliittikumppani Screenshot

Eliittikumppani on erittäin hyvä ja pitkään toiminut seuranhakupalvelu. Erityisesti sisäisen sähköpostijärjestelmänsä ansiosta, yhteydenotto on helppoa ja hauskaa. Sivusto tarjoaa hyvin laadukkaan tavan löytää sopivaa seuraa. Mahdollisuudet sopivan kumppanin löytymiseen Eliittikumppanissa ovat aktiivisella haulla kohtuulliset. Eliittikumppani tarjoaa erinomaiset puitteet käyttäjille, jotka arvostavat käytettävyyttä mobiililaitteilla ja tabletilla. Sivusto on hyvin suosittu ja paljon käytetty. Eliittikumppanin asiakaspalvelu on erittäin hyvä ja auttaa nopeasti ongelmatilanteissa. Yleiset ehdot ja hinnoittelu ovat kohtuulliset. Yhteenvetona voi sanoa, että Eliittikumppani tarjoaa paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, lisäksi se on yksi johtavista nettitreffisivustoista.

Tähän asti Eliittikumppani arvosteluja ei ole. Ole ensimmäinen joka kirjoittaa arvostelun!