E-kontakti.fi Testit ja arvostelut

Kokonaisarvostelu
4.7/5.0
Tiedonvälitys
Yhteensopivuus järjestelmä
Käyttökelpoisuus mobiililla
Rekisteröinti
Tuki
Käyttöehdot


E-kontakti.fi on suosittu suomalainen seuranhakupalvelu, jolla on runsaasti käyttäjiä. Sivusto on maksullinen, mutta edullinen käyttää. Tämän vuoksi siellä onkin laajasti rekisteröityneitä käyttäjiä monesta ikäryhmästä ja tasaisesti naisia sekä miehiä. E-kontaktin käyttäminen on helppoa ja nopeaa ja se onnistuu myös esimerkiksi applikaation avulla. Sivusto tarkistaa jokaisen profiilin aitouden, joten sen käyttäminen on turvallista.

Vieraile E-kontakti.fi verkkosivulla >>


E-kontakti.fi Kommunikaatio

Kokonaisarvostelu
Sähköposti
Keskustelutoiminnot
Videokeskustelu
Kommunikaatio on tärkeä osa nettideittailua, mutta yhteydenpidon tulee sujua myös itse sivustoonkin. Yhteydenpidossa E-kontakti on kokonaisuudessaan hyvällä tasolla. Voit olla yhteydessä sivustoon sähköpostilla. Heillä ei kuitenkaan ole tarjota nykyaikaisia chat- tai video chat-palveluita.

E-kontakti.fi Paritus systeemi

Kokonaisarvostelu
Persoonallisuustesti
Profiilien paritus
Profiilikävijät
Blokkaa käyttäjiä
Sivustolla on erinomainen yhteen sopivien parien löytämis järjestelmä. E-kontakti käyttää persoonallisuustestejä, joiden avulla se etsii jäsenilleen sopivaa kumppania. Käyttäjät voivat myös nähdä kuka heidän profiiliaan on katsonut. Se on aina kiinnostava tieto ja tätä kautta voit löytää henkilöitä, jotka saattavat olla kiinnostuneita sinusta. Myös häiritsevien käyttäjien estäminen on mahdollista, joten ikävistä yhteydenotoista pääsee helposti eroon. Ainoa puute sivustolla on se, että se ei hyödynnä käyttäjien profiilitietoja sopivien kumppanien etsimisessä.

E-kontakti.fi Hakuominaisuudet

Kokonaisarvostelu
Kuvahaku
Avainsanahaku
Nyt-Online haku
Etsi profiilia kriteereillä
Näytä uusia jäseniä
Sivustoa on erittäin helppo käyttää. Sopivan kumppanin etsinnässä voi käyttää esimerkiksi kuvahakua. Voit vertailla vaihtoehtoja kätevästi ja nopeasti käyttäjien profiilikuvista. Käyttäjät pääsevät myös näkemään ketkä ovat tällä hetkellä online-tilassa, joten voit hyvässä tapauksessa aloittaa keskustelun vaikka välittömästi. Hakua voi myös rajata vain käyttäjiin, jotka ovat uusia, jolloin välttyy näkemästä kaikkia jo aiemmin katsottuja profiileja. E-kontakti ei kuitenkaan tarjoa hakusanoilla toimivaa etsintää, eikä käyttäjiä voi myöskään etsiä heidän profiiliensa perusteella.

E-kontakti.fi Mobiilikäyttö

Kokonaisarvostelu
Käyttökelpoisuus mobiililla
Applikaation käyttökelpoisuus
Android applikaatio
iPhone applikaatio
E-kontakti-sivustoa on helppoa ja näppärää käyttää myös mobiililaitteilla. Sivustolla on sekä erillinen mobiililaitteille kehitetty versio, että ladattava applikaatioversio. Molemmat toimivat erittäin hyvin. Applikaatioita on tarjolla sekä Android- että iOS-laitteisiin, joten voit huoletta käyttää sivustoa ja jatkaa seuranhakua vaikka matkustaessasi.

E-kontakti.fi Käytettävyys

Kokonaisarvostelu
Facebook Anmeldung
Helppo rekisteröinti
Huoleton käyttö
Helppokäyttöisyydestään ja rekisteröitymisestä sivusto saa meiltä täydet pisteet! Sivustolle rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa. Aikaa prosessiin ei kulu paljon, vaan profiilin luominen kestää vain hetken. Tosin esimerkiksi kuvan lataamiseen saa varata hieman aikaa. Helppokäyttöisyys onkin tämän sivuston ehdoton plussa. Sen ainoa puute on se, että Facebook-rekisteröityminen ei ole mahdollista, mikä olisi vielä nopeampi tapa luoda profiili. Toisaalta se voi olla myös hyvä asia, ettei sivusto liitä Facebook-tietojasi siihen.

E-kontakti.fi Suosio

Kokonaisarvostelu
Facebook Seite
Mies/Nainen suhde 55/45
Pääasiallinen ikäryhmä 25-50
Sivuston suosio ja käyttäjäkanta on kokonaisuudessaan oikein hyvä. Sivustolla on paljon käyttäjiä, vaikka ainahan deittisivustoilla voisi olla vielä enemmän käyttäjiä. Profiilien laatu on erinomainen, eli joukosta löytyy erittäin potentiaalisia ehdokkaita deittikumppaniksi. Käyttäjistä miehiä on vain hieman naisia enemmän, joten molempia sukupuolia on joukossa lähes yhtä paljon eli 55-45. Sekä naisille että miehille löytyy hyvin seuraa. Jäsenten keskimääräinen ikä on 25-50 vuoden välillä, joten sivustolta on mahdollista löytää kaikenikäistä seuraa. Kaiken kaikkiaan sivustolla vierailee 10 000 sinkkua päivittäin, joten käyttäjät ovat aktiivisia ja laadukkaita.

E-kontakti.fi Tuki

Kokonaisarvostelu
Tuki UKK
Sähköposti / Yhteydenottolomake
Puhelin
Hyödyllisiä artikkeleita
Foorumi
Sivusto tarjoaa myös erittäin hyvän käyttäjätuen. Tarjolla on mm. usein kysytyt kysymykset -palsta, josta varmasti suurin osa kysymyksistä löytää vastauksen. Mikäli näin ei ole, asiakaspalveluun on mahdollista ottaa yhteyttä myös sähköpostilla tai suoralla puhelinnumerolla. Sivustolta löytyy myös ohjeistavia artikkeleita, joista käyttäjät voivat saada vinkkejä sivuston käyttöön ja profiileihinsa. Käyttäjäfoorumia ei kuitenkaan ole saatavilla, mutta asiakaspalvelusta varmasti vastataan mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

E-kontakti.fi Vertragsbedingungen

Kokonaisarvostelu
Ilmainen tarjous
Kallein 34.00 EUR
Halvin 14.00 EUR
Ilmainen koejakso 0
Kuukauden suunnitelma
E-kontakti tarjoaa ilmaisen tutustumisen. Jos käyttöä haluaa jatkaa ilmaiskauden jälkeen, se on mahdollista huokealla hinnalla. Kaikki peruutusehdot ovat selkeästi näkyvillä. Peruutuksen voi tehdä vaikka kerran kuukaudessa. Tällä hetkellä ilmaisversiota ei voi kokeilla, mutta kokonaisuudessaan sivuston käyttöehdot ovat erinomaiset.

E-kontakti.fi Yhteenveto

E-kontakti.fi Screenshot

Kontakti.fi on erittäin hyvä deittisivusto, jossa on kaikki perusasiat kunnossa. Kontaktin saa sivustolle sähköpostilla tai soittamalla. Sivusto on myös panostanut selkeisiin ohjeisiin ja käyttäjäprofiilin luominen sekä rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa. E-kontaktin käyttäjäkunta on laaja ja joukossa on tasavertaisesti sekä miehiä että naisia. Profiilien laatu on hyvä, joten niiden joukosta pitäisi olla mahdollista löytää itselle sopiva kumppani. Sivuston käyttäminen on helppoa ja, jos sivustoa haluaa käyttää esimerkiksi matkalla, mobiililaitteen avulla se onnistuu näppärästi joko applikaation avulla tai mobiililaitteille suunnatun näkymän avulla. Profiileita pystyy rajaamaan ja esimerkiksi etsimään vain uusia käyttäjiä. Myös käyttäjien estäminen onnistuu näppärästi. Kaiken kaikkiaan E-kontakti on hyvä kotimainen vaihtoehto nettideittailuun.

Tähän asti E-kontakti.fi arvosteluja ei ole. Ole ensimmäinen joka kirjoittaa arvostelun!