50plusmatch Testit ja arvostelut

Kokonaisarvostelu
4.5/5.0
Tiedonvälitys
Yhteensopivuus järjestelmä
Käyttökelpoisuus mobiililla
Rekisteröinti
Tuki
Käyttöehdot


50plusmatch on treffisivusto yli 50-vuotiaille aktiivisille sinkuille. Sivusto tarjoaa monia mahdollisuuksia kumppanin löytämiseen, mukaan lukien keskustelupaikan ja tietovisan, johon voit liittyä. Jokainen profiili tarkistetaan manuaalisesti. Löydät sivuilta monia onnistumistarinoita, jotka kertovat 50plusmatchin menestyksestä.

Vieraile 50plusmatch verkkosivulla >>


50plusmatch Kommunikaatio

Kokonaisarvostelu
Sähköposti
Keskustelutoiminnot
Videokeskustelu
50plusmatch tarjoaa monia mahdollisuuksia keskustella muiden käyttäjien kanssa. Esimerkiksi, saat mahdollisuuden lähettää sähköposteja potentiaalisille kumppaneille tai keskustella helposti muiden käyttäjien kanssa chatin kautta. Vaikka mahdollisuutta videokeskustelulle ei ole, keskustelumahdollisuudet muiden käyttäjien kanssa 50plusmatchillä ovat erinomaisia.

50plusmatch Paritus systeemi

Kokonaisarvostelu
Persoonallisuustesti
Profiilien paritus
Profiilikävijät
Blokkaa käyttäjiä
50plusmatching paritusjärjestelmä on erittäin hyvä. Vaikka persoonallisuustestiä ei käytetä parittamiseen, sivusto tarjoaa hyvän paritus-mekanismin, joka perustuu täytettyihin profiilitietoihin. Käyttäjä näkee myös, ketkä ovat katsoneet omaa profiiliaan. Ainoana negatiivisena puolena on se, ettet voi estää muita käyttäjiä. Kaiken kaikkiaan 50plusmatchin paritusjärjestelmä on selkeä ja toimiva.

50plusmatch Hakuominaisuudet

Kokonaisarvostelu
Kuvahaku
Avainsanahaku
Nyt-Online haku
Etsi profiilia kriteereillä
Näytä uusia jäseniä
Verkkosivuilla on useita vaihtoehtoja käyttäjien hakemiseen. Esimerkiksi voit hakea profiilikuvien perusteellal tai käyttäen avainsanoja, kun etsit potentiaalista kumppania. Haku voidaan myös tehdä perustuen profiilin kriteereihin. Valitettavasti käyttäjä ei näe listaa muista käyttäjistä, jotka ovat online tai mitkä ovat uusia käyttäjiä. Kaiken kaikkiaan hakutoiminnot sivuilla ovat hyviä.

50plusmatch Mobiilikäyttö

Kokonaisarvostelu
Käyttökelpoisuus mobiililla
Applikaation käyttökelpoisuus
Android applikaatio
iPhone applikaatio
Vaihtoehto käyttää 50plusmatchiä älypuhelimella on mahtava. Verkkosivujen mobiiliversio on yhtä hyvä kuin työpöytäversio. Saatavilla olevat sovellukset ovat valmiita ja kattavia. Sovellus on saatavilla sekä Android että Apple-laitteille. Lyhyesti 50plusmatchin mobiilikäytettävyys on erinomaista.

50plusmatch Käytettävyys

Kokonaisarvostelu
Facebook Anmeldung
Helppo rekisteröinti
Huoleton käyttö
Mahdollisuudet rekisteröintiin ja yleinen helppokäyttöisyys ovat hyviä. Vaikka käyttäjätiliä ei voi tehdä Facebookin kautta, rekisteröinti sivuille on varsin helppoa. Profiilin täysi täyttäminen kestää hieman aikaa, mutta koska sivusto käyttää näitä tietoja parien tekemiseen, emme pidä tätä negatiivisena. Verkkosivuja ei ole vaikeita käyttää ja mielestämme 50plusmatch on helppo käyttää ja rekisteröinti sinne on myös helppoa.

50plusmatch Suosio

Kokonaisarvostelu
Facebook Seite
Mies/Nainen suhde 46/54
Pääasiallinen ikäryhmä 50-65
Suosio ja käyttäjäryhmät ovat varsin hyviä 50plusmatchissä. Sivuilla on paljon käyttäjiä ja rekisteröidyt profiilit ovat yleensä hyvin ja kattavasti täytettyjä. Naisia on hieman enemmän sivuilla kuin miehiä, mutta erotus on hyväksyttävä. Keskimääräinen käyttäjien ikä on 50-65. 50plusmatch 50plusmatch on siis suosittu verkkosivusto vakaalla käyttäjäkunnalla.

50plusmatch Tuki

Kokonaisarvostelu
Tuki UKK
Sähköposti / Yhteydenottolomake
Puhelin
Hyödyllisiä artikkeleita
Foorumi
50plusmatchin asiakaspalvelu on hyvää. Sivustolta löytyy useimmin kysytyt kysymykset ja asiakaspalveluun on aina mahdollisuus ottaa yhteyttä sähköpostilla (ei puhelintukea). Artikkeleita, jotka sisältävät auttavia vinkkejä kumppanin etsintään ja verkkotreffailuun ei löydy sivustolta eikä sivustolla ole käyttäjäfoorumia. Kaiken kaikkiaan asiakaspalvelu on aina valmis 50plusmatchin käyttäjälle, vaikkakaan vaihtoehtoja ei ole kattavasti.

50plusmatch Vertragsbedingungen

Kokonaisarvostelu
Ilmainen tarjous
Kallein 24.00 EUR
Halvin 7.00 EUR
Ilmainen koejakso 0
Kuukauden suunnitelma
50plusmatchin yleiset ehdot on järjestelty hyvin. On mahdollista luoda ilmainen käyttäjätili. Maksettava tili on melko kallis, mutta maksun arvoinen, sillä sen mukana saa lisämahdollisuuksia. Maksun perumisen ohjeet on esitetty hyvin. Ilmaista kokeilujaksoa ei ole maksulliselle tilille, mutta mahdollisuus perua tilaus kuukausittain on mahdollista. Kokonaisuudessaan yleiset ehdot ovat hyvin 50plusmatchissä.

50plusmatch Yhteenveto

50plusmatch Screenshot

Yleisellä tasolla 50plusmatch on erittäin hyvä sivusto aktiivisille yli 50-vuotiaille, jotka etsivät parisuhdetta. Mahdollisuudet yhteydenottoihin muihin käyttäjiin ovat kattavia ja hyvin järjesteltyjä. Paritusjärjestelmä ei ole aivan niin kattava, mutta silti todella hyvä. Hakujärjestelmä on varma ja selkeä sekä mahdollisuudet mobiilikäyttöön on fantastinen. Sekä mobiilisivusto että -sovellus ovat mahtavia. Rekisteröinti ei ole vaikeaa, mutta käyttäjätilin tekeminen kestää jonkin aikaa. Käyttäjäryhmä on vakaa ja kattava hyvällä mies-nais-suhteella. Asiakaspalveluun ei saa yhteyttä monella tapaa, mutta on aina valmis käyttäjiä varten. Kaiken kaikkiaan hinnat ja ehdot ovat hyvät ja hyvän järjesteltyjä. Lopulta suosittelemme ehdottomasti 50plusmatchiä yli 50-vuotiaille aktiivisille sinkuille!

Tähän asti 50plusmatch arvosteluja ei ole. Ole ensimmäinen joka kirjoittaa arvostelun!