(Image: antoniodiaz / Shutterstock )

6 Varmaa vinkkiä onnistuneeseen nettideittailuun yksinhuoltajana

Vaikka sinulla on jo lapsia, sinulla kuitenkin on paljon mahdollisuuksia nettideittailuun. Tässä artikkelissa opit mihin kannattaa kiinnittää huomio löytääksesi unelmiesi kumppanin vanhemmuudesta huolimatta.

Useimmiten yksinhuoltajana on vaikea löytää hyvä kumppani.

Kumppanin löytäminen internetin ulkopuolella epäonnistuu monesti. Tämä johtuu pääosin siitä, että äitinä tai isänä sinun on huolehdittava pienokaisesi tarpeista!

Siksi nettideittailu, on täydellinen ratkaisu: se antaa mahdollisuuden vanhemmalle etsiä kumppania kotonaan omassa tahdissaan erittäin joustavasti.

#1 Älä (IKINÄ) pidä lastasi salaisuutena!

Monilla yksinhuoltajilla on taipumus uskoa, että heillä ei ole mitään mahdollisuuksia kumppanin haussa, jos heillä on ennestään lapsia. Siksi he eivät yleensä mainitse lapsistaan profiilissaan.

Tämä voi olla kohtalokas virhe! Ennemmin tai myöhemmin, totuus tulee ilmi.

Lisäksi mahdolliset kumppanit yleensä, mieltävät myöhäisen ”paljastuksen” epärehellisyydeksi. Tämä tarkoittaa, että heillä jää tietty luottamuksen puute kohtaasi, se ei ole koskaan hyvä perusta pitkälle suhteelle.

#2 Etsi samanmielisiä kontakteja

Ei ole väliä, kuinka houkuttelevana pidät söpöä blondia tai hyvin treenattua urheilijaa, tee selväksi alusta alkaen, että etsit lapsirakasta kumppania.

Leijaillessaan pilvilinnoissaan, ihastuttuaan ensimmäisen kerran, monet yksinhuoltajat uskovat, että he pystyvät kesyttämään vapaudenmielisen miehen tai naisen, ja käännyttämään hänet perheihmiseksi.

Sellaiset yritykset epäonnistuvat kuitenkin yleensä ja todistavat vain, että pettymys tässä suhteessa on väistämätön.

Siksi, sinun kannattaa keskittyä ihmisiin, joilla joko on lapsia tai jotka voivat kuvitella itsensä osaksi perhe-elämää.

(Image: maxriesgo / Shutterstock )(Image: maxriesgo / Shutterstock)

#3 Tasapaino on avain

Toisin kuin yksinhuoltajat jotka pitävät lapsensa salaisuutenaan, on myös paljon yksinhuoltajia jotka panevat liikaa huomiota lapsiinsa.

Profiilinsa on täynnä kuvia lapsistaan tai ylistäviä tekstejä pikkuisistaan.

On tietenkin luonnollista rakastaa lapsiaan ja ilmaista sitä. Mutta, jos julkisesti laitat lapsesi kaiken yläpuolelle, monet profiilisi kävijöistä, voivat tuntea olonsa epämukavaksi eivätkä edes aloita keskustelua.

Varmista siksi, että pidät terveen tasapainon!

#4 Varaa aikaa nettideittailuun

Vilkaisetko viestejäsi vain silityksen, ruuanlaiton ja lasten läksyissä avustamisen välissä? Sen sijaan, mikset varaisi aikaa kalenteristasi omistautuaksesi postilaatikkosi viesteihin vastaamiseen. Näin pystyt antamaan täyden huomion mahdolliselle kumppanillesi.

Ole aktiivinen ja varaa tarpeeksi aikaa jolloin voit kiireettömästi vaihtaa pitkiä ja syvällisiä viestejä nettikontaktisi kanssa. Tällä tavoin voitte paremmin tutustua toisiinne.

Sopiva aika tälle on, kun lapset ovat koulussa tai nukkumassa, koska silloin voit keskittyä täysin virtuaaliseen keskustelukumppaniisi.

#5 Näytä “oma itsesi”

Et ole vain äiti tai isä, olet myös oikea ihminen jolla on omia tavoitteita, mielenkiinnon kohteita ja haluja lapsiensa lisäksi.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tulisi puhua pelkästään lapsista muutamilla ensimmäisillä keskustelukerroilla mahdollisen kumppanin kanssa. Myös silloin, kun mahdollisella kumppanilla on jo lapsia.

Näytä keskustelukumppanillesi kuka todella olet, täysin erillään roolistasi vastuullisena vanhempana.

(Image: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock )(Image: Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock)

#6 Älä etsi lasten äidille tai isälle korvaajaa

Odotuksesi mahdollista kumppania kohtaa sinun tulisi määritellä hyvin selkeästi. Hänen pitäisi pystyä kasvamaan uuteen rooliinsa vanhempana mahdollisimman kitkattomasti, jotta mikään ei olisi teidän ja onnellisen perheen välillä.

Tästä huolimatta, sinun ei tule ilmoittaa profiilissasi etsiväsi jonkinlaista korviketta toiselle vanhemmalle. Loppujen lopuksi, mitä toivot ensisijaisesti, on rakastava kumppani, eikä elinikäinen lastenhoitaja.

Ilmaise selkeästi, että pidät yhdessäoloa hyvin tärkeänä!

Johtopäätös: yksinhuoltajakin voi onnistua nettideittailussa

Yksinhuoltajan ei tarvitse jäädä yksin. Erityisesti sellaiset ihmiset, jotka eivät voi ajallisesti helposti joustaa, heille nettideittailu on erinomainen tapa luoda kontakteja.

Noudattamalla muutamia perussääntöjä sinullakin on mahdollisuus löytää todellinen rakkaus. Tosin liian voimakas takertuminen omiin lapsiinsa on yhtä väärää, kuin siihen uskominen, että jokainen yksilö sopii täydellisesti perhe-elämään.