(Image: Joshua Resnick / Shutterstock )

6 varmaa tapaa, jolla nainen saa selville, seurusteleeko mies vakavasti.

Huomioi seuraavat vinkit, niin tiedät varmuudella, onko nettideittikumppanisi vakavissaan kanssasi.

Oletko tavannut kiinnostavan miehen netissä, mutta et ole varma haluaako hän oikeasti seurustella?

Onneksi on olemassa vihjeitä, joiden avulla voit erottaa jyvät akanoista.

Huomioi seuraavat vihjeet. Jos deittisi läpäisee tämän pikku testin, niin on hyvin mahdollista, että hän on juuri se oikea sinulle.

#1 Hän on hyvä kuuntelija

Mies, jolla on hyviä luonteenpiirteitä ja persoonallisuutta, kuuntelee mitä sinulla on sanottavaa. Hän myös muistaa mitä kerrot, eikä unohda sitä välittömästi.

Hän ei saisi jaaritella omia juttujaan koko ajan, vaan keskustelun tulisi olla hyvin tasapainoista teidän molempien kesken. Hän antaa myös sinun puhua ja on kiinnostunut siitä mitä sanot.

Kysy itseltäsi: “Poimiiko hän puheestasi joitain asioita, joita kerrot ja kysyykö hän hyviä kysymyksiä?”

Jos näin on, onnittelut – sellainen mies vaikuttaa empaattiselta ja syvälliseltä! Oletkin saanut itsellesi mahdollisesti kultakimpaleen!

#2 Hän ottaa yhteyttä ilman mitään syytä

Jos hän on aidosti kiinnostunut sinusta, hän ottaa yhteyttä ilman mitään suurempaa syytä. Esimerkiksi lyhyellä viestillä aamulla tai sähköposti lounasaikaan voivat olla merkkejä, että olet hänelle tärkeä ja hän ajattelee sinua.

Vaikka hän olisi hyvin kiireinen töissä, hiljaisuus tulisi olla punainen vaate. Jos hän kysyy sinulta, miten menee, kiinnitä huomiota siihen onko hän yhtään kiinnostunut rehellisestä vastauksestasi, vai ohittaako hän sen nopeasti ja alkaa puhua itsestään.

Muista myös, että mies, joka on todella kiinnostunut sinusta, ei odotuta sinua, pelaa mitään pelejä tai anna sinun arvata milloin hän ilmestyy!

(Image: Mila Supinskaya Glashchenko / Shutterstock )(Image: Mila Supinskaya Glashchenko / Shutterstock)

#3 Hänen kehonkielensä on hyvin paljastavaa

Kiinnitä huomiota hänen eleisiin ja kehonkieleensä, kun hän istuu vastapäätä ensitreffeillänne. Jos hän katsoo silmiin ja nojaa sinuun päin usein keskustelunne aikana, se on merkki hänen aidosta kiinnostuksestaan.

Jos hän laittaa kädet ristiin vartalonsa eteen, voi se olla merkki varautuneisuudesta ja itsepuolustuksesta. Myös jalkojen ristiminen voi olla merkki siitä.

Jos hänen katseensa hakeutuu usein jonnekin pois sinusta, se voi olla merkki miehen epävarmuudesta. Pahimmassa tapauksessa se viestii tylsistyneisyydestä ja siitä, että mies ei ole yhtään kiinnostunut sinusta. 

#4 Hän on kiinnostunut harrastuksistasi

Vaikka hän ei olisi kiinnostunut harrastuksistasi, hänen tulisi edes hieman ymmärtää niitä ja sitä, miksi pidät harrastuksistasi. Jos hän pilkkaa tai vitsailee niistä, juokse!

Sama juttu pätee myös siihen, jos hän vain harvoin puhuu omista kiinnostuksenkohteistaan. Juokse JOS: hän odottaa, että nainen heti on kiinnostunut siitä, mistä hän itse on kiinnostunut. Sinulla on oikeus omiin harrastuksiisi ja mielenkiinnonkohteisiisi.

Hyvä merkki on, jos hän on kiinnostunut niistä, asioista mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi. Se osoittaa, että hän haluaa oppia sinusta ja on kiinnostunut elämästäsi.

(Image: goodluz / Shutterstock )(Image: goodluz / Shutterstock)

#5 Hänen asenne aiempia suhteita kohtaan

Kuuntele tarkkaan, kun hän puhuu aiemmista suhteistaan. Tapa, jolla hän puhuu niistä, osoittaa nopeasti, etsiikö hän pitkäaikaista suhdetta. Esimerkiksi, puhuuko hän ex-kumppanistaan kunnioittavasti vai halveksivasti?

Jos hän haukkuu exäänsä sinulle varsinkin heti ensitreffeillä, niin jätä mies. Sellaisilla miehillä ei ole käytöstapoja ja kunnioitusta. He eivät myöskään tule muuttumaan ja jonain päivänä he tulevat puhumaan samoin sinusta!

#6 Hän saapuu myöhässä ja nuhjuisissa vaatteissa

Vaikka ensitreffeille ei nykyään enää tarvitse laittaa pukua päälle, on kuitenkin tärkeää, että mies on edes jonkin verran panostanut ulkomuotoonsa. Jos hän saapuu rähjäisen näköisenä paikalle, se osoittaa, että hän ei näe juurikaan vaivaa eikä ole kiinnostunut panostamaan suhteeseen.

Saapuuko hän myöhässä? Se on epäkohteliasta ja osoittaa, että hän ei kunnioita sinua. Tietenkin, jos myöhästymiseen on jokin hyvä ja pätevä syy, kyseessä voi olla eri asia.

Mies, joka on oikeasti kiinnostunut naisesta, tulee kyllä treffeille ajoissa ja hyvin pukeutuneena. Hänellä voi olla jopa pieni lahja sinulle. Hän on saattanut myös ottaa etukäteen selvää hyvistä treffipaikoista ja miettinyt, miten treffinne voisi jatkua tapaamisen jälkeen esim. elokuvalla.

Johtopäätös: lue merkit oikein

Kuuntele sydäntäsi ja mieti ensivaikutelmaa, kun etsit kumppania. Hänen elekielensä ja muut pikku merkit voivat paljastaa, onko hän oikeasti kiinnostunut sinusta vai ei.

Nämä tiedot voivat estää sydäntäsi särkymästä… tai parhaimmassa tapauksessa löydät elämäsi rakkauden!