(Image: Rock and Wasp / Shutterstock )

Tärkeimmät seikat miksi sinun tulisi sinkkuna kokeilla nettideittailua

Miksi sinkkujen kannattaisi etsiä nettideittailun kautta kumppania?

On vielä sinkkuja jotka haluavat tavata ja tutustua ihmisiin yökerhoissa tai kahviloissa sen sijaan, että kirjautuisivat treffipalveluihin.

Nettideittailu on kuitenkin pitkässä juoksussa yleistynyt ja kasvattanut suosiotaan. Tämä ei tule yllätyksenä, sillä yhä useammat sinkut löytävät "paremmat puoliskonsa" internetin välityksellä.

#1 Anonyymiys alentaa kynnystä liittyä mukaan

Ujot ja huonosta itseluottamuksesta kärsivät usein kokevat sen erityisen haastavaksi löytää kumppani.

Heille aloitteen tekeminen, lähestyminen tai keskustelun avaaminen on haaste sinällään. Siksi, he usein välttävät itsensä nolaamista jättämällä aloitteen kokonaan tekemättä.

Internetissä tämän aloitekynnys on huomattavasti pienempi.

Internetissä anonyymisyys on selvästi etu ujolle henkilölle. Tämän lisäksi, aloitteen tekeminen kirjoittamalla toiselle internetissä on huomattavasti helpompaa, kuin sen tekeminen kasvotusten.

Voidaankin siis todeta, että nettideittailu avaa ovia ihmisille, jotka yleensä kärsivät ujoudesta.

#2 Kohdeyleisö on uskomattoman suuri

Miljoonat ihmiset etsivät kumppania nettideittailun avulla. Siksi elämänsä rakkauden löytämisen mahdollisuudet ovat suuremmat, kuin arkielämässä

Vaikka deittisivustoilla löytyykin hyvin erilaisia kumppaniehdokkaita, sopivan kumppanin löytyminen tuhansien ihmisten joukosta on yllättävän helppoa. Tämä johtuu monista mukavista haku ja suodatinvaihtoehdoista.

Jos säännöllisesti käytät treffipalveluja kumppanin etsintään, tapaat jatkuvasti monia mielenkiintoisia ihmisiä, jotka ovat tutustumisen arvoisia. Ja jonain kauniina päivänä saatat myös tavata elämäsi rakkauden.

(Image: Rock and Wasp / Shutterstock )(Image: Rock and Wasp / Shutterstock)

#3 Nettideittailu tarjoaa joustavuutta

Nettideittailussa ei juurikaan ole merkitystä mihin aikaan päivästä olet tietokoneen äärellä. Voit halutessasi etsiä kumppania, vaikka heti aamulla herättyäsi, tai vasta yömyöhään.

Tämä lisää mielenkiintoa nettideittailuun etenkin yksinasuville ja yksinhuoltajille. Myös vanhusten, sekä ihmisten joilla vapaa-aika on kortilla, on helpompaa olla nettideittailemassa sillä sen vuoksi ei tarvitse poistua edes kotoaan.

Eikö olekin mukavaa istua sohvassasi selailemassa mielenkiintoisten ihmisten profiileja kannettavallasi?

#4 Näe kaikki faktat silmäyksellä Arkielämässä, toiseen tutustuminen voi viedä aikaa. Varmuuden saaminen siitä, että olisiko ”se joku” juuri sopiva sinulle, ei ole niin helppoa.

Tämä prosessi on nopeampi ja vaivattomampi nettideittailussa, sillä löydät tarvittavat tiedot henkilöstä hänen profiilistaan.

Voit rajata hakuvaihtoehtojasi tupakoimisen lisäksi vaikkapa poliittisten tai uskonnollisten suuntauksien suhteen. Pystyt siis helposti rajaamaan varmasti epäsopivat pois mahdollisten kumppanien joukosta, ennen kuin edes olet yhteydessä keneenkään.

Täten säästät sekä aikaa että hermoja ja vältyt helpommin pettymyksiltä.

(Image: Maridav / Shutterstock )(Image: Maridav / Shutterstock)

#5 Välimatka lisää läheisyyttä

Vaikka se kuulostaa hieman kummalliselta, mutta ihmiset jotka tapaavat nettideittailun kautta, tuntevat usein olevansa läheisempiä, kuin he ovat ystäviensä tai naapuriensa kanssa.

Selitys tälle on yksinkertainen: monet keskustelevat huomattavasti intensiivisempiä ja syvällisempiä keskusteluja toisten ihmisten kanssa internetissä, verrattuna kasvotusten.

Alun anonyymiydestä ja välimatkasta johtuen, keskustelukumppanit voivat käydä huomattavasti syvällisempiä keskusteluja keskenään.

Ei ole väliä, kuinka kaukana toisistanne olette, nettideittailu auttaa helposti pääsemään tunteiden tai psykologisten kuilujen yli!

#6 Nettideittailu on romanttista!

Nykypäivänä teknologia tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia kanssakäymiseen. Voit hymyillä, vilkuttaa tai lähettää jopa virtuaalisia ruusuja tai suudelmia keskustelukumppanillesi.

Tutustuminen internetin välityksellä on nykyään jopa romanttisempaa kuin oikeassa elämässä tapaaminen. Valitettavasti, ihmiset eivät enää lähetä käsinkirjoitettuja kirjeitä toisilleen ja sen vuoksi internetistä on tullut toiseksi paras vaihtoehto.

Johtopäätös: Nettideittailu on moderni tapa tavata elämäsi rakkaus

Nettideittailulla on lukuisia etuja ja se on kaiken lisäksi hauskaa. Vaikka olisit tavallista ujompi, työurasi pitää vapaa-aikasi kortilla, tai haluat romanssin, on jokaisella mahdollisuus löytää joku, ketä rakastaa.

Joten, älä jätä rakkauden etsintä pelkän kohtalon varaan!