(Image: Monkey Business Images / Shutterstock) )

4 Yleistä homodeittailu virhettä jota sinun tulisi välttää.

Homojen deittailumaailma on täynnä omia sudenkuoppiaan – muista vältellä niitä.

Oletko mies, joka haluaa deittailla muita miehiä? Jos näin on, haluat varmaan näyttää parhaat puolesi välttämällä näitä hyvin yleisiä virheitä deittailun suhteen.

Deittailu on vaikeaa. Kuitenkin se on vielä vaikeampaa homomiehille. On olemassa paljon deittisivustoja homoyhteisöön kuuluville, mutta tämä vaikeuttaa entisestään täydellisen kumppanin löytämistä silmäillessäsi nettisivuja. Jos haluat pitää hauskaa, sinun täytyy muistaa välttää näitä yleisiä deittailu virheitä.

#1 Ei vahingossa ”kaapista ulos työntämistä”!

Tämä ei ole vihje, että sinun pitäisi piilotella sitä kuka olet. Itse asiassa, sinun täytyy ehdottomasti olla oma itsesi! Mitä sinun kuitenkin tulee muistaa, on ettet tiedä kumppanisi kokemuksia – vielä. Anna hänen hetkeksi ottaa ohjat, jos hän valitsee tapaamispaikan. Jos kumppanisi ei ole täysin ulkona kaapista, yksi pahimmista virheistä jonka voit tehdä, on olla välikätenä ulos tulemisessa. Tämä on vaikeata nuorallakävelyä miljoonista eri syistä, mutta se on asia, joka teidän tulee käsitellä ensimmäisillä treffeillä.

#2 Älä kohtele deittiä kuten Grindr

On olemassa kamala leima miehiä etsivien miesten ympärillä, että he kohtelisivat ensitreffejä aina jonkinlaisena johdatuksena seksiin. Olipa tämä kokemuksesi tai ei, se on yhdentekevää – tämä ei välttämättä ole tapaamasi henkilön kokemus. Käsittele siksi treffejä treffeinä äläkä verukkeena seksille. Mitä treffien jälkeen teette, on täysin oma asianne, mutta älä oleta, että sinun saman tien täytyy ryhtyä fyysiseksi.

(Image: wavebreakmedia / Shutterstock )(Image: wavebreakmedia / Shutterstock)

#3 Välttele verkostoa

Yksi turhauttava osa homoelämässä on, että miehillä on taipumus muodostaa outoja deittailu verkostoja. Joskus tämä johtuu pienistä yhteisöistä. Toisinaan se johtuu siitä, että on helpompi pysyä samassa porukassa. Tästä huolimatta on hyvä idea laajentaa omia piirejään ja etsiä ihmisiä oman ryhmän ulkopuolelta. Ajatus eristäytyneistä miesryhmistä joilla on tapana vaihdella kumppaneita edestakaisin ei ole vain klisee – se on huono juttu. Yritä löytää tavan olla omillasi löytääksesi parempia treffikumppaneita ja omaa henkistä tilaa.

#4 Ole avoimin mielin

Jos käytät nettideittailusivuja jotka mainostavat miehiä etsiviä miehiä, saatat tehdä joitakin olettamuksia. Homous on kuitenkin hyvin henkilökohtainen kokemus, ja se ei ole kaikille samanlaista. Jos todella haluat treffiesi epäonnistuvan, oleta vain, että kokemuksesi ovat olleet samat kuin mahdollisella kumppanillasi. On olemassa niin monenlaisia kokemuksia homoudesta, kaapista tulemisesta ja maailman kohtaamisesta, että sinun tulee aina muistaa pitää mielesi avoinna.

Älä tee nämä yleiset virheet, kun menet ulos toisen miehen kanssa. Varmista että kohtelet deittiäsi kuin oikeaa deittiä, ole oma itsesi, pidät aina kumppanisi mielessäsi ja annat itsesi pitää hauskaa. Jos voit välttää nämä perusvirheet, annat itsellesi mahdollisuuden löytää upean uuden parisuhteen.